26 maart 2020

Gebruik flyers om vakantiekrachten te werven

Flyers zijn handig middels om vakantiekrachten te werven. Je kunt daar niet vroeg genoeg mee beginnen. Voor je het weet, breekt het vakantieseizoen aan en heb je tal van extra mensen nodig. Verspreid je flyers op festivals, op het strand, bij sportverenigingen en -scholen. Zo kom je in contact met de juiste doelgroep. Profiteer van de kracht van de flyer door deze op de juiste manier voor jouw bedrijf, restaurant of uitzendbureau in te zetten.

Geef in je flyer zo duidelijk mogelijk aan wat je zoekt. Hiermee bespaar je jezelf een hoop werk. Dus:

  • maak in je flyer duidelijk wat het werk inhoudt
  • vermeld in je flyer duidelijk voor welke periode je een vakantiekracht zoekt en vermeld werktijden
  • maak solliciteren extra makkelijk door te verwijzen naar een sollicitatieformulier op de website of vraag een WhatsApp te sturen
  • maak het werk aantrekkelijk door het maandsalaris in de flyer te vermelden

Zorg ervoor dat je in je flyer de taal van je jonge doelgroep spreekt. Stem tekst, beeld en illustraties op elkaar af om zo het beste resultaat te behalen. Keep it simple, denk vanuit je doelgroep.

Flyeren om vakantiekrachten te werven?

Wil je met een flyer maken vakantiekrachten werven? Wij maken er werk van! Neem vandaag nog contact met ons op! Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com