1 juni 2018

Gebruik flyer om vakantiekrachten te werven

Flyers zijn goedkope en eenvoudige folders waarmee je vakantiekrachten kunt werven. Deel ze uit tijdens festivals, leg ze in je winkel of strandtent of verspreid ze huis aan huis. Het is dé manier om te laten weten dat je op zoek bent naar gemotiveerde jongens en meiden die bij jou de handen uit de mouwen willen steken.

 

Kenmerkend voor een flyer is de eenduidige boodschap en de eenvoud van één vel papier. Je moet boodschap kort en krachtig zijn en in één oogopslag duidelijk maken waarover het gaat: vakantiewerk.

 

Ken je doelgroep

Natuurlijk vraagt het werven van vakantiekrachten voor een verpleeghuis om een andere aanpak dan die voor het werven van studenten voor een strandpaviljoen. Stel jezelf als werkgever daarom de vraag: wie is mijn ideale vakantiekracht? Direct gevolgd door: hoe en waar spreek je jouw doelgroep aan?

 

Duidelijke informatie

Wees zo concreet en reëel mogelijk in de flyer voor vakantiekrachten. Hiermee bespaar je jezelf een hoop werk tijdens het selectieproces. Dus:

  • schets in je flyer een goed beeld van de werkzaamheden
  • vermeld in je flyer duidelijk de periode en werktijden dat de vakantiekrachten beschikbaar moeten zijn
  • benoem het salaris in de flyer voor vakantiekrachten
  • wees helder over de mogelijkheden voor werk na de vakantieperiode
  • maak reageren op het vakantiewerk eenvoudig

Zorg ervoor dat je in je flyer de taal van je jonge doelgroep spreekt. Stem tekst, beeld en illustraties naadloos op elkaar af om zo het beste resultaat te behalen. Keep it simple, denk vanuit je doelgroep.

 

Flyers voor vakantiekrachten maken?

Wil jee flyer maken om vakantiekrachten te werven? Wij kunnen je helpen bij het maken en het verspreiden ervan Weten hoe? Neem vandaag nog contact met ons op! Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com