24 juni 2024

Gebruik een QR code op je flyer

De ervaring leert dat succesvolle flyer kort is, dus met niet teveel tekst en afbeeldingen. Anders dan je misschien zult denken, bereik je veel meer door je folder kort te houden. Wil je toch veel vertellen? Dan kun je kiezen voor het gebruik van een QR code. Met een QR code haal je meer uit je drukwerk. Een QR code is bijzonder geschikt om offline en online te combineren.

QR codes zijn ideaal om in te zetten als marketingtoepassing. Met zo’n code ontstaat interactie met je doelgroep. Offline, door middel van jouw drukwerk en online, aan de hand van jouw website. Je kunt QR codes om verschillende redenen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van aanvullende informatie, het meedoen met speciale acties of direct een bestelling kunnen plaatsen of aanmelding te kunnen doen. Ideaal om offline je je bedrijf, evenement of campagne te promoten en online verder uit te bouwen. Zo creëer je als het ware een beleving rondom je flyer.

Laat de QR code opvallen

Je QR code moet natuurlijk wel prominent op je flyer staan. Zo trek je de aandacht van de lezer. Je kunt de QR code verfraaien met een elegant kader, een opvallend kleurenschema en zelfs een boodschap onderaan.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com