26 november 2018

Gebruik de brievenbus voor je oliebollen

Verkoop je in december oliebollen? Dan is dat de maand waarop je omzet moet knallen. Kies voor flyers en huis aan huis verspreiding zodat iedereen weet dat jij met je oliebollenkraam in de stad of het dorp staat. Flyers verspreiden is niet duur en je kunt zelf het verspreidingsgebied bepalen!

Oliebollen horen bij deze tijd van het jaar. Bijna iedereen smult ervan! Met aan huis-aan-huis verspreide folders maak je lokaal duidelijk dat je oliebollen verkoopt. Met aantrekkelijke aanbiedingen in een folder, trek je mensen naar jouw oliebollenkraam.

Eenvoudige flyer

Een flyer voor oliebollen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Belangrijk is de plaats van jouw oliebollenkraam, de openingstijden en je assortiment. Heb je een bepaalde aanbieding? Laat dat dan duidelijk uit je flyer blijken. Kunnen mensen oliebollen bestellen? Geef dan duidelijk hoe dat werkt.

Kracht van brievenbusreclame

De kracht van brievenbusreclame is groot. Onderzoeksresultaten laten zien dat met 41% de folder het belangrijkste medium is voor hulp bij aankoopbeslissingen. Bij 43% van de huishoudens bepalen folders het boodschappenlijstje, de helft van alle folderlezers koopt regelmatig een product uit een folder. Daar kun je van profiteren met de juiste flyer in de juiste brievenbus.

Zelf huis-aan-huis reclame verspreiden

Verkoop je oliebollen, of iets anders, en wil je meer weten over de mogelijkheden om in december huis-aan-huis folders of flyers te verspreiden? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com