31 maart 2020

Garagesale? Maak een flyer!

Flyers helpen om van jouw garagesale een succes te maken. Het voorjaar is het ideale moment om daarmee te beginnen. Jij maakt plaats voor nieuwe spullen in je huis en de koper is blij met de nieuwe woonitems die hij of zij voordelig kan scoren. Plan je garagesale dus nú en maak deze bekend met een voordelige flyer.

Flyers kunnen eenvoudig huis aan huis verspreid worden. Bijvoorbeeld in de week voorafgaand aan jouw garagesale en in de wijk of het dorp waar je woont. Flyers over? Dan kun je die ophangen bij de plaatselijke supermarkt, sportkantine enzovoorts.

Flyer maken is eenvoudig

Het maken van een flyer is relatief eenvoudig en kost weinig geld. Logisch, het is één vel papier en zelfs drukken in alleen zwart is al een optie. Doordat flyer echt eenmalig wordt uitgedeeld, hoef je natuurlijk ook niet de zwaarste kwaliteit papier te kiezen. Zo hou je de kosten laag.

Flyers die wérken

Goede pakkende teksten op flyers zijn wervend en positief. Maak duidelijk waarom je jouw garagesale moet bezoeken! Naast tekst is de vormgeving van belang. Kies voor een illustratie die de boodschap vertelt en kracht bij zet. Zet bijvoorbeeld de mooiste items alvast op de foto!

Meer weten over flyers?

Wil je flyers voor een garagesale maken en verspreiden? We helpen je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com