21 december 2015

Ga op reis met Verspreiden.com

Reizen, reisgidsen en plannen maken; zodra het nieuwe jaar start, lijkt het of we ons hier massaal op storten. Een goede reisgids in de brievenbus, het juiste vakantiepakket op de deurmat, kan een behoorlijk verschil maken. Het is dus belangrijk de vakantiegidsen en folders op het juiste moment en de juiste manier te verspreiden. Folders verspreiden is een vak apart. We gaven graag wat tips.

Er zijn verschillende verspreidvormen die van attentiewaarde binnen een huishouden verschillen. In de meeste gevallen genereert een losse of apart bezorgde reisgids of folder de hoogste attentiewaarde. Logisch, deze reisaanbieding heeft nauwelijks concurrentie op de deurmat. Bij de keuze voor verspreiding van je reisgids of vakantiefolder adviseren we je rekening te houden met de volgende aandachtspunten.

Aandachtspunten verspreiden folders en reisgidsen

  • Het bezorgmoment. Kies je voor losse bezorging houd er dan rekening mee dat de dikkere folderpakketten vaak op maandag en dinsdag bezorgd worden. Wordt jouw reisgids op die dagen bezorgd, dan gaat deze alsnog op in de massa.
  • Wil je klanten en/of een specifieke doelgroep bereiken, kies dan voor een geadresseerd bezorgde reisgids of vakantiefolder. Door de adressering (bijvoorbeeld: aan de bewoners van) worden deze folders gelijktijdig bekeken met de overige post van die dag. Een hoge attentiewaarde dus voor je folder! Bovendien worden je vakantieaanbiedingen op deze manier ook gelezen in de huishoudens met een Nee-Ja / Nee-Nee brievenbus sticker.
  • Een reisgids of folder verspreiden in de regionale krant is een slimme keuze voor een goed bereik.


Geseald folderpakket

Een vakantiefolder in een geseald folderpakket is ook een mogelijkheid. Je loopt alleen het risico dat het hele pakket ongeopend blijft. Het risico van een ongelezen reclameboodschap is kleiner bij een los folderpakket. Dit kan meer aanzetten tot het lezen van jouw reisgids of vakantiefolder. Een deel van Nederlands vindt de grotere folderpakketten (geseald of los) niet prettig. Daarentegen is dit pakket voor een ander deel juist een heerlijk ‘foldermoment’, waarvoor echt de tijd wordt genomen om alles door te lezen.

Meer weten over verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw reisgidsen en vakantieaanbiedingen huis-aan-huis te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com