29 juni 2021

Ga naar buiten met je flyer

Wie denkt dat flyers alleen huis aan huis verspreid kunnen worden, heeft het mis. Een flyer leent zich er bij uitstek voor om op andere manieren verspreid te worden. Denk bijvoorbeeld eens aan flyeren! In toeristische (bad)plaatsen loont het zeker de moeite om de flyers voor jouw restaurant, zwembad of kinderboerderij op straat uit te delen, bijvoorbeeld tijdens een braderie of toeristenmarkt.

Flyeren en het gebruik van promotiemedewerkers pakt voor speciale productgroepen goed uit. Weten wat flyeren oplevert? We sommen graag 4 voordelen op.

Flyeren geeft jouw merk een écht gezicht

Met een flyercampagne geef je letterlijk een gezicht aan jouw merk. Het promotiemedewerkers team dat flyert, vertegenwoordigt jouw bedrijf. De eerste indruk is dan ook zeer belangrijk. Realiseer je daarom dat flyeren meer is dan het uitdelen van flyers. De promotiemedewerkers werken ook aan een positieve merkervaring bij de doelgroep.

Door flyeren heeft jouw doelgroep één op één contact

Goed getrainde promotiemedewerkers weten dat zij meer succes als ze een één op één gesprek aanknopen. De flyer is vervolgens een goede afsluiting. Daarin staat alle informatie nog eens op een rijtje.

Met flyeren kun je je doelgroep gericht benaderen

Jouw specifieke doelgroep vinden is soms moeilijk. Promotiemedewerkers werken daarom graag met een doelgroep beschrijving. Stel dat jouw restaurant alleen interessant is voor jonge gezinnen, dan spreken zij alleen jonge gezinnen aan. Zo wordt je flyer efficiënt aan de man gebracht en heb je geen verlies in je bereik.

Daar waar het druk is

Het voordeel van flyeren is flexibiliteit. Promotiemedewerkers verplaatsen zich snel en soepel door de stad of een wijk. Is het niet druk op de braderie, dan kan het promotieteam zich heel eenvoudig verplaatsen naar het winkelcentrum of een grote parkeerplaats.

Flyers maken?

Wil je gaan flyeren en heb je flyers nodig? Wij maken ze graag! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com