15 februari 2017

Ga met je folder naar buiten

Folders verspreiden met tuinartikelen en terrasmeubilair doe je het best in de maanden maart tot en met juni. Na de lange wintermaanden hebben mensen weer zin om naar buiten te gaan. Het enige wat ze nodig hebben is wat inspiratie. Jouw folder kan die bieden! Met goede tips, aantrekkelijke fotografie en paar goede aanbiedingen, haal je het maximale uit de tuin. De tuin van je klanten.

Na de herfst en winter verdient de tuin echt een opknapbeurt. Daarvoor is tuingereedschap nodig en nieuwe planten. In een goede folder spreek je de lezer hierop aan. Is de schutting in orde? Moet het terras worden verlegd? Tuinverlichting aangebracht? Of een nieuwe lounge set, barbecue of buitenkeuken aangeschaft? Geef goede adviezen en toon met aantrekkelijke fotografie wat de mogelijkheden zijn.

Folder zet aan tot actie

De NOM Foldermonitor 2016 bewijst dat folders aanzetten tot actie. En dat geldt ook voor folders van bouwmarkten en tuincentra. Een folder zet aan tot actie. 76% van de lezers leest folders voor de speciale aanbiedingen. En bijna de helft van de lezers (46%) koopt regelmatig een product uit de folder.

Folderverspreiding

Je kunt je folder op verschillende manieren verspreiden. Bijvoorbeeld in het sealbag pakket dat wekelijks in de brievenbus valt. Voor veel ontvangers is het lezen van de folders een moment van ontspanning. Niet voor niets wordt gemiddeld 17 minuten besteed aan het lezen van de folders. Logisch dat jouw folder meer aandacht krijgt, als deze er aansprekend uitziet en relevante informatie bevat.

Los verspreiden

Je kunt de folders ook los laten verspreiden. Voordeel hiervan is dat je folder rechtstreeks op de deurmat valt. Zeker een kleurrijke folder van een tuincentrum heeft dan een sterke aantrekkingskracht om even bekeken te worden. Tot slot kun je kiezen voor de verspreiding door de postbode. Je folder wordt dan exclusief bezorgd en kan dus ook rekenen op exclusieve aandacht.

Wil jij folders verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders huis-aan-huis te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com