20 mei 2021

Ga de straat op om te flyeren

Het uitdelen van een bedrukt vel papier is misschien wel één van de oudste manier van reclame maken. Toch is flyeren nog steeds effectief! We delen graag 4 redenen om een mooie flyer te laten maken en deze op straat te verspreiden. Kortom, ga eens flyeren!

Kosten zijn laag

Het maken van een goede flyer is niet duur. Kies ervoor om zelf een flyer te maken, of – nog beter – besteedt het uit. Iedereen kan met Word of Excel uit de voeten, maar een goede flyer maken is werk voor professionals.

Wees creatief

Hoe beperkt de ruimte op een flyer ook is, je kunt veel van jezelf laten zien. Uitstraling, missie en visie. Het komt allemaal terug op een goede flyer. Een duidelijk verhaal is dan ook erg belangrijk.

Snel nieuwe klanten

Wat of wie wil je bereiken met jouw flyer? Nieuwe klanten of aankopen natuurlijk! Kies er dan voor om, naast een informatieve flyer, ook een kortingsbon of aanbieding aan de flyer toe te voegen. Zo kun je ook direct monitoren hoe goed je nieuwe flyer werkt. Dat noemen we win-win!

Ga naar je klanten toe

Een flyer is een goede manier om naar je (nieuwe) klanten toe te gaan. Door te flyeren sta je namelijk op plaatsen waar je ze gegarandeerd tegen zult komen. Denk aan een winkelcentrum, in je winkelstraat of op een beurs. Er zijn genoeg plekken waar je flyers kunt uitdelen of neerleggen. Check wel even bij jouw gemeente of flyeren is toegestaan. In de meeste gevallen is dit gelukkig wel het geval! Let er wel op dat je het gebied waar je flyers verspreidt weer schoon oplevert.

Starten met flyeren?

We denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op. Verspreiden.com is bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 12 of e-mail: support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com