8 juli 2017

Franchisegevers profiteren van aantrekkelijke korting

Franchisegevers kunnen bij Verspreiden.com collectieve tariefafspraken maken voor de verspreiding van huis aan huis reclame. Dit is in het voordeel van zowel de franchisegever als de franchisenemers. Zo’n korting maakt deelname aan een franchise formule extra aantrekkelijk.

De kracht van Verspreiden.com is maatwerk in de verspreiding van reclamedrukwerk. We kunnen folders op verschillende manieren en verschillende niveaus verspreiden. Je kunt daarbij denken aan verspreiding met het folderpakket huis aan huis in de brievenbus, met de postbode of samen met de lokale krant. Ook direct mail behoort tot de mogelijkheden. Folders zijn nog steeds een krachtig communicatiemiddel. De recente NOM Foldermonitor toont aan dat een grote groep lezers (84%) daadwerkelijk in actie komt na het lezen van een folder of flyers. Dat betekent dus dat huis aan huis verspreiden loont.

Gemak en efficiency
Onze samenwerking met franchisegevers staat in het teken van gemak en efficiency. Wij zorgen er, met onze gebruiksvriendelijke tool voor zorgen dat franchisenemers hun marketinguitingen snel, eenvoudig en voordelig kunnen bestellen. Natuurlijk stemmen we vooraf huisstijl, soorten drukwerk en mogelijkheden van verspreiding af. Zo ontwikkelen en behouden we eenheid in het hele marketingproces van de franchise organisatie. Eenduidige uitingen en de kracht van herhaling; de boodschap van de franchiseformule wordt zo optimaal verspreid.

Meer weten?
Wil je meer weten over samenwerking met Verspreiden.com? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com