25 juli 2016

Folderverspreiding: wat je moet weten!

Natuurlijk, dat is wat je wilt: jouw folder bij je doelgroep in de brievenbus. Daarmee boek je immers resultaat: een hoge respons en lage druk- en verspreidkosten. En vooral: een veel grotere kans op conversie of wel mensen die naar jouw winkel komen.


Huis aan huis

Om gericht te folders te kunnen verspreiden is het zaak te weten waar de consumenten wonen die in jouw winkel komen. In welke postcodegebieden zitten de ‘grootgebruikers’ van jouw producten? En waar zitten potentiële nieuwe klanten? Met deze kennis paraat kunnen folders via de juiste brievenbussen worden verspreid. In jouw regio maar natuurlijk ook in heel Nederland.

Gericht folderen

Door gericht te folderen in het verzorgingsgebied van jouw winkel, zijn de aanbiedingen voor grote groep ontvangers relevant. Want als je jouw klanten daadwerkelijk bereikt, kunnen de opbrengsten hoog zijn: 72% van de consumenten zonder ja/nee-sticker ontvangt graag huis-aan-huis-reclame. In meer dan een kwart van de gevallen (26%) leidt dat tot actie.

Betere ROI

Verspreiden.com ondersteunt je bij het gericht verspreiden van je folders. Inzetten op een gerichte folderverspreiding leidt tot meer winkelbezoekers en een hogere respons op je reclamefolder. Door besparing van druk- en verspreidkosten, realiseer je ook nog een betere ROI.

Meer weten over folderverspreiding

Wil je meer informatie over gerichte folderverspreiding? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com