4 april 2016

Folderverspreiding is investeren in meer resultaat

Folders verspreiden bekent kosten maken. Logisch, iedere reclamecampagne of marketingactiviteit kost geld. Dit is een investering die zich als het goed is, uitbetaald in meer klanten, meer omzet, meer resultaat.


Klanten binden

Folders helpen om nieuwe klanten te bereiken of bestaande klanten te verleiden om meer zaken met je te doen. Verbreden of verdiepen van je klantrelaties. Folders helpen om klanten te overtuigen van je meerwaarde. Hiermee kun je klanten binden aan je bedrijf.

Snel en effectief

Het verspreiden van folders is al vele jaren dé manier om snel en effectief met je klanten te communiceren. Meer winkelbezoek of een hogere omzet? Kies dan voor huis-aan-huis folderverspreiding. Folders die huis aan huis bezorgd worden, ook actiematig, resulteren aantoonbaar in een hoge respons. Natuurlijk zijn er kosten gemoeid met het verspreiden van folders. En meer dan met een advertentie in een lokale huis-aan-huis krant. Maar wat is het effect? In een krant zijn heel veel advertenties. Veelal gegroepeerd op de linker pagina/**/ de pagina die minder goed gelezen wordt. Tussen alle advertenties staan zelfs wellicht advertenties van aanbieders van hetzelfde product of dienst.

Folders lezen

Het verspreiden van folders heeft betere prestaties en meer succes. Folders kunnen op ieder moment gelezen worden. De ontvanger bepaalt zelf wanneer en waar hij jouw folder leest. Veel mensen kiezen hier even een rustig momentje voor. Gewoon omdat ze het leuk vinden om de folders te bekijken. Dat is ook een van de belangrijkste redenen waarom een folder nog steeds zo populair is. Bovendien zijn de aanbiedingen in de folders voor de meeste mensen bijzonder aantrekkelijk en voordelig.

Test de folder

Test de kracht van de folder zelf maar eens uit! Vraag iemand de huis aan huis krant door te bladeren en na afloop 5 advertenties op te noemen. Doe dit vervolgens met een huis aan huis krant waarin enkele folders gevouwen zijn. Vraag dan eens welke folders bijgevoegd waren. Je zult zien dat de meesten wel onthouden welke folder ingevouwen waren, terwijl het noemen van 5 advertenties een stuk lastiger blijkt te zijn.

Folderverspreiding

Meet weten over de kracht van folderverspreiding ervan? Wij vertellen je daar graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com