1 februari 2022

Folders zitten al volop in de lente

Folders zitten nu al volop in de lente. Logisch, het maken van een goede folder heeft enige doorlooptijd. Wil jij met je folders klaar zijn in de lente? Begin dan nu met het maken van je folders. Folders hebben nog steeds een grote aantrekkingskracht op Nederlanders. En van het eerste lentezonnetje worden we blij. Het kriebelt dan weer. De een heeft zin om de tuin in te gaan, dan ander wil graag nieuwe kleren en weer een volgende voelt de noodzaak om toch serieus werk te maken van sport & spel en om later, als het nog mooier weer is, goed voor de dag te komen. Wat jouw bedrijf ook biedt, de link met het voorjaar is snel gemaakt. Een goede voorjaarsaanbieding makkelijk bedacht!

Veel aandacht voor je folders


Folders die met veel aandacht worden gemaakt, zullen ook met aandacht gelezen worden. Met andere woorden besteed serieus wat tijd en moeite in het realiseren van jouw folder. Zorg voor mooie foto’s (eventueel via je leveranciers), schrijf duidelijke teksten en heb oog voor de lay-out. Ook hier is de eerste indruk heel belangrijk. Jouw folder moet immers opvallen in de brievenbus!

Folder verspreiding


Om je folders in de juiste brievenbussen te krijgen, zijn er diverse verspreidingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan verspreiding samen met de wekelijkse huis-aan-huiskrant of het folder sealbag pakket dat iedere week op de deurmat ligt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor meer exclusieve vormen van verspreiding. Daarmee krijgt je folder nog meer aandacht.

Met je folder de lente in?

Wij gaan graag met je mee! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com