2 oktober 2018

Folders zijn populair

Folders zijn ook in het tijdperk van Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter nog steeds populair. Vooral de huis-aan-huis folders blijven erg populair! Het komt zelfs voor dat er klachten zijn, als mensen het folder pakket een keer niet in de brievenbus hebben gekregen!

Het verspreiden van folders kan interessant zijn voor je bedrijf. Hierdoor kun je in één keer een grote groep (potentiële) klanten bereiken. Je kunt je folder bovendien heel gericht verspreiden. Veel bedrijven selecteren hun specifieke doelgroep via postcodeselectie. Daarbij kun je uitgaan van de plaats of wijk waar mensen wonen, maar ook de kenmerken van je doelgroep. Simpel gezegd, een folder met kinderwagens, hoeft niet bij senioren in de brievenbus te vallen.

Graag geven we je tips om zo goed mogelijk met je folder te scoren:

  • Bedenk voor wie je je folder maakt en hoe je op deze doelgroep wilt overkomen. Een folder die bedoeld is voor jongeren geef je op een andere manier vorm dan een folder die voor senioren bedoeld is.
  • Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Zoals iedereen beslist de ontvanger van je folder in een paar seconden of je folder de moeite waard is. Zorg dus dat je folder in één opslag de aandacht trekt. Met veel beeld, aantrekkelijke kleuren en scherpe teksten maak je jouw folder extra aantrekkelijk.
  • Speciale aanbiedingen maken je folder onweerstaanbaar. Vooral vrouwen zijn gek op aanbiedingen. Zij zijn wat gevoeliger voor spaarsystemen en korting. Mannen kun je tot actie aanzetten met een (eenmalige) kans of voordeeltje.
  • Profiteer van de kracht van herhaling en verspreid je folder(s) regelmatig. Hierdoor raken je (potentiële) klanten vertrouwd met het zien van jouw bedrijfsnaam en logo.


Meer weten over folders?

Wij hebben volop ervaring met ontwerpen en verspreiden van folders. Daarover vertellen we graag meer. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur een mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com