30 mei 2016

Folders? We kunnen niet zonder

Misschien verbaast het je, maar Nederlanders zijn verknocht aan folders. We kunnen niet zonder. En gelet op het grote aantal mensen dat graag een folder leest, is dat de kans groot dat dit ook voor jou geldt. Informatie, koopjes, ontspanning: we hebben tal van redenen om de wekelijkse huis aan huis folders door te bladeren!

Wist je dat 83% van de Nederlanders nog steeds folders leest? 62% van deze folderlezers leest alleen nog maar papieren folders. Van de papieren folderlezers geeft 78% aan nog steeds een grote waarde te hechten aan het lezen van folders en 53% geeft zelfs aan dat zij het (heel erg) zouden missen als er geen papieren folders meer zouden verschijnen. Dit blijkt uit de NOM (Nationaal Onderzoek Multimedia) Folder Monitor 2016. Bijzonder interessant voor ondernemers is het gegeven dat 81% van de Nederlanders die folders lezen uiteindelijk ook daadwerkelijk overgaat tot een actie. Zelfs de helft van de Nederlanders koopt regelmatig producten die zij in papieren folders hebben gezien. 

Kracht van folders op een rijtje

– Papieren folders bereiken wekelijks 11,1 miljoen mensen
– 76% van de folder lezers gebruikt de folder om op de hoogte te blijven van aanbiedingen
– 46% koopt geregeld een product uit een folder
– 32% gebruikt de folder om te vergelijken
– digitale folders bereiken slechts 3,5 miljoen mensen

Folders verspreiden

Verspreiden.com begeleidt ondernemers bij het maken en verspreiden van folders. Wij denken graag met je mee. Weten hoe? Neem dan vandaag nog contact met ons op, via support@trainews.nl of 0113 70 02 02. Interesse in de NOM Folder Monitor? Kijk dan op de website van het NOM.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com