6 juni 2017

Folders, want we zijn dol op koopjes

Uit NOM Folder Monitor 2017 blijkt opnieuw dat Nederlanders dol op koopjes zijn. Maar liefst 76% van de lezers van folders, lezen de folder om op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Ander onderzoek toont aan dat vrouwen graag winkelen en vooral met een beetje korting. Uit onderzoek blijkt dat 88 procent van de Nederlandse vrouwen regelmatig kleding in de uitverkoop kopen. We geven graag 4 redenen waarom vrouwen gek zijn op sale.

  1. Geld besparen Vrouwen menen geld te besparen door kleding in de uitverkoop te kopen. Speel hier met je folder op in. Want, vrouwen kopen tijdens de uitverkoop meer dan normaal.
  2. Impulsaankopen Dat betekent dat je het kledingstuk dat je koopt, niet van plan was te kopen. En ruim 63% van de aankopen tijdens de uitverkoop is er zo een. Extra reden dus om met een goede folder mensen te overtuigen jouw winkel te bezoeken.
  3. Geen leugentjes 40 procent van de vrouwen is niet helemaal eerlijk over haar aankopen en de prijs van een item. Tijdens de uitverkoop hoeft dat niet meer, want de prijzen zijn lekker laag. Hou dit in je achterhoofd als je je folder samenstelt!
  4. Onweerstaanbaar De folder, de prijskaartjes, andere vrouwen met shopping bags: het is voor veel vrouwen onmogelijk om dit te weerstaan

Folders maken
Wil je met jouw folder profiteren van de kooplust van je klanten? We helpen je graag op weg tijdens jouw uitverkoop. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com