15 november 2017

Folders, want Sinterklaas is in het land

Folders zijn zeker in de aanloop naar pakjesavond populair. Nu Sinterklaas zaterdag aankomt in Dokkum loopt bij jong en oud de spanning op. Meer dan anders is er aandacht voor de sinterklaas reclamefolders. Logisch want in deze folders vind je tal van cadeaus, tips en adviezen.


Sinterklaas folders

Wie in aanloop naar Sinterklaas avond folders verspreidt, doet goede zaken. Huis-aan-huis bezorgd folders wordt altijd al veel gelezen voor ontspanning en inspiratie. Een andere reden om folders te lezen is het speuren naar voordelige aanbiedingen. Iedere winkelier die met zijn folder aan deze twee doelen beantwoordt, kan rekenen een flink wat extra klandizie. Huis-aan-huis folders scoren een bewezen hoog rendement, zéker nu Sinterklaas in het land is.

Verlanglijstje

De Sinterklaas folder is een handig middel voor iedereen om op zijn of haar verlanglijstje precies aan te geven welk cadeau ze wensen. Als hulp Sinterklaas heb je zelf vast ook wel eens verlanglijstjes gezien met duidelijke verwijzingen specifieke bladzijdes in de Sinterklaas folder.

Juiste vormgeving

Je Sinterklaas folder valt nog meer op als je deze op de juiste manier vormgeeft. Natuurlijk is kleurgebruik belangrijk. Realiseer je verder dat een folder voor kinderen een andere vormgeving en taalkeuze vergt dan een folder gericht op volwassen mannen of vrouwen.

Wil je meer informatie over het maken en verspreiden van Sinterklaasfolders? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com