Folders voor nieuwbouw

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

12 januari 2021

Folders voor nieuwbouw

Folders zijn bijzonder handig voor het presenteren van een nieuwbouwproject. In de folder kun je de nieuwe wijk omschrijven en de verschillende woningtypen presenteren. De folder leent zich goed voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Bovendien kun je de folder de juiste look & feel meegeven.

Folders voor nieuwbouw zijn een praktisch middel om belangstellenden iets mee te kunnen geven na een eerste kennismakingsgesprek. Er komt veel op belangstellenden af en met een folder geef je alle relevante informatie in één keer overzichtelijk mee.

Folder indeling

De meeste folders voor een nieuwbouwproject starten met een presentatie van de omgeving. Omschrijf de locatie en benoem de voordelen. Is het een groene wijk? Kinderrijk? Dicht bij de winkels of openbaar vervoer? Het zijn allemaal zaken die relevant zijn voor potentiële woningkopers. Daarna kun je de verschillende woningtypen uitlichten, eventueel gecombineerd met een plattegrond met de belangrijkste afmetingen.

Samenwerken

Wat betreft de afwerking van bijvoorbeeld wanden, keuken en badkamer kun je eventueel samenwerken met lokale leveranciers. Zij kunnen in je folder tips geven en presenteren wat zij in de betreffende woningen kunnen doen.

Folders maken

Wil je een folder maken voor nieuwbouw dan vergt dit zorg en aandacht. Houd de doelgroep duidelijk voor ogen en pas je beelden en teksten daarop aan. Het is erg belangrijk om de juiste tone of voice te gebruiken. Bij Verspreiden.com hebben we veel ervaring met het maken en verspreiden van folders. Wij zijn je graag van dienst! Neem contact vandaag nog contact met ons op: telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.