10 april 2017

Folders voor Moederdag

Op zondag 14 mei is het Moederdag. Een dag waarop moeders in Nederland verwend worden. Natuurlijk is iedere moeder anders, maar met jouw folder kun je kinderen en vaders wel op goede ideeën brengen. Lekkere parfum, een grote doos bonbons of een mooi boek. Er zijn tal van artikelen en aanbiedingen te bedenken voor moeders. Gebruik je folder om die ideeën huis aan huis te delen.


Folderverspreiding

Folders voor Moederdag hebben natuurlijk een vrouwelijk tintje. Het moet op de deurmat direct duidelijk zijn dat je hier Moederdag-inspiratie kunt halen. Kies voor een folder met een aantrekkelijke uitstraling. Een lees- en bladernummer met aantrekkelijke Moederdag folder aanbiedingen, cadeautips en voordeeltjes. Inspiratie voor het vinden van een goed Moederdag cadeau wordt door tal van lezers gewaardeerd. Overtuig met je folder dat jouw winkel het juiste Moederdag cadeau heeft.

Folders verkopen

Een goede, huis aan huis verspreide folder stimuleert de verkopen. Onderzoeken tonen keer op keer aan dat folders direct meetbare effecten hebben. De investering in een folder met het thema Moederdag levert dus gegarandeerd extra omzet op. Wil je als winkelier, restaurateur of schoonheidssalon profiteren van Moederdag kies dan voor een mooie folder en verspreid deze huis aan huis.

Meer weten over folders met Moederdag

Interesse in het verspreiden van een folder voor Moederdag? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com