17 februari 2016

Folders voor moederdag verspreiden

Moederdag valt dit jaar op 8 mei 2016. Iedere winkelier die een ‘moederdag-assortiment’ in huis heeft, doet er goed aan dit met de juiste folderverspreiding kenbaar te maken. Bloemen, bonbons, foto’s: moeders kunnen op allerlei manieren verrast worden. Met de juiste folder zet je kinderen (en hun vaders) aan om hun moeder te verrassen.


Folderverspreiding

Vat je mooiste Moederdag cadeaus in een kleurrijke folder en verspreid deze huis aan huis. Denk aan mooie, pakkende foto’s van je cadeaus en appeleer in de teksten aan de liefde die kinderen voor hun moeder voelen, de bedankjes die een moeder verdient en natuurlijk aan het plezier van het geven. Met een goede folder zet je kinderen en vaders aan om deze dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan. En slimme moeders laten misschien bewust een folder op een opvallende plaats liggen. Als stille hint naar het cadeau waar zij op Moederdag mee verrast zou willen worden.

Folder kijken en kopen

Een reclamefolder zet aan tot kopen. Uit tal van onderzoeken blijkt dat een goede reclame direct meetbaar effect heeft. Dat is fijn om te weten. Wil je als winkelier, (horeca) ondernemer of bloemist optimaal profiteren van Moederdag kies dan voor een folder en verspreid deze huis aan huis. Zeker weten dat de combinatie Moederdag en folderverspreiding voor jou een interessante omzetverhoging betekent.

Wil je meer informatie over verspreiding van folders voor Moederdag? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com