30 januari 2017

Folders voor lokale bedrijven

Lokale bedrijven kunnen niet om een folder heen. Ze kunnen een folder gebruiken, bijvoorbeeld als een prijslijst of een menukaart. Reken maar dat folders gelezen worden. Tal van mensen struinen de folders langs op zoek naar aantrekkelijke koopjes. Ook grote bedrijven kennen de kracht van de folder. Denk maar aan de folders van Albert Heijn, Etos en MediaMarkt. Een folder wérkt!

Heb je een lokale kapsalon, pizzeria of wasstraat? Ben je de trotste eigenaar van een lokale bakkerij, restaurant of sportschool. Tal van lokale producten en diensten kun je aan de man brengen met een folder. Je kunt de folder bovendien heel gericht verspreiden, bijvoorbeeld in die wijken en kernen waar jouw (potentiële) klanten zitten.

Aanbieding in folder

Bedenk dat veel lezers op zoek zijn naar koopjes. Gun ze die ook. Met een aantrekkelijke aanbieding in je folder lok je klanten naar je zaak. Zo komen ze, misschien wel voor het eerst, bij jou over de drempel. Zet je in om hiervan een prettige kennismaking te maken. Laat zien wat je nog meer verkoopt en stel de klant op zijn gemak. Grote kans dat je dan en een nieuwe klant en een stukje meer omzet hebt gewonnen.

Lokaal verspreiden

Wil je tips en advies om lokaal folders te verspreiden? Laat het ons weten. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com