24 september 2019

Folders vol wijnen, wijnen, wijnen

Oktober is de wijnmaand. Alle reden dus om hiervoor een mooie folder te ontwikkelen. Om met Martien Meiland, de hoofdpersoon in de SBS-successerie Chateau Meiland te spreken, natuurlijk boordevol wijnen, wijnen, wijnen.De naam wijnmaand is van oudsher in gebruik omdat oktober de maand is waarin nieuwe wijn wordt gemaakt. Tijd voor een overzichtelijke folder dus!

 

Samen wijn drinken staat voor gezelligheid en saamhorigheid. Het spreekt voor zich dat je folder met deze uitstraling aan zeggingskracht wint. Goede beelden zijn vaak de sfeermakers en de eyecatchers van je folder. Als je je boodschap of verhaal kracht bij wilt zetten, dan kun je gebruik maken van fotografie, informatieve illustraties, infographics, pictogrammen of iconen. In het geval van een folder voor wijn kun je bijvoorbeeld denken aan infographics en pictogrammen om iets te vertellen over de herkomst, de smaak en het jaartal van de wijn.

Folder op de deurmat

Wanneer de folder op de deurmat ligt moet in één oogopslag duidelijk zijn om welke slijterij het gaat en wat het voordeel is voor de klant. De lezer beslist binnen een paar seconden om de folder al dan niet te gaan lezen. De cover is daarom cruciaal! Een beetje een inkopper, maar houd het simpel: dus goed zichtbare kleuren, heldere tekst en aansprekende fotografie.

Folder verspreiden

Een folder maken en verspreiden is werk voor specialisten. Mannen en vrouwen die weten hoe je folders moet vormgeven en verstand hebben van de verschillende verspreidingsmogelijkheden. Bij Verspreiden.com weten we daar alles van. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com