31 januari 2018

Folders vol voorjaar

Je kent de tekst wel: de nieuwe voorjaarscollectie is binnen. Neem snel een kijkje in onze folder! Wil je deze zin zelf ook gebruiken, dan is het tijd om nu met je voorjaarsfolder aan de slag te gaan. Met een folder in het voorjaar profiteer van de nieuwe energie die mensen voelen bij de eerste zonnestralen. Ze krijgen zin in nieuwe kleding of nieuwe accessoires voor in huis. En vergeet de tuin niet! Verkoop je bloemen en planten? Laat weten hoe jij het voorjaar verwelkomt.

Met een folder laat je zien dat jouw winkel of restaurant klaar is voor het voorjaar. Trek mensen je folder in met mooie foto’s en wervende teksten. Prikkel de lezer om na te denken over waaraan ze behoefte hebben. Een nieuwe jas, wat leuke planten in de tuin of inderdaad een smaakvol voorjaarsmenu in jouw restaurant! Overtuig met duidelijke voorbeelden en trek de lezer over de streep met een aantrekkelijk voordeeltje: een leuke sjaal, gratis tuinaarde of een aperitief van het huis.

Folderverspreiding      

Je kunt je folder op verschillende manieren verspreiden. Je kunt kiezen het wekelijkse sealbag pakket. Voor veel ontvangers is het heerlijk rustmomentje om alle folders door te nemen. Je kunt de folders ook los laten verspreiden. Voordeel hiervan is dat je folder apart op de deurmat komt te liggen. Zeker weten dat deze even bekeken wordt! Tot slot kun je kiezen voor de verspreiding door de postbode. Je folder wordt dan exclusief bezorgd en kan dus rekenen op exclusieve aandacht.

Wil jij folders verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders huis-aan-huis te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding en bespreken graag wat we voor jou kunnen doen. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com