14 januari 2016

Folders verspreiden rond pasen

Folders verspreiden rond Pasen is een slimme keuze. Pasen is een periode waarin consumenten vaak extra geld uitgeven. Een groot deel van deze extra uitgaven worden gedaan in foodsector. En door de aantrekkende huizenmarkt doen ook bouwmarkten en meubelboulevards goede zaken. Een huis aan huis bezorgde folder heeft een groot effect: 82% van de lezer komt in actie na het lezen van een folder.

Nederlanders geven met Pasen vooral veel geld uit aan eten en drinken. Wat te denken van het traditionele Paasontbijt, de Paasbrunch en het Paasdiner. Supermarkten spelen hierop in met een speciaal samengesteld, luxe assortiment. Ook aan het versieren van de woning en de tafel besteden mensen veel geld. Aan leuke paasdecoraties, paasservetten enzovoorts wordt veel geld uitgegeven. Misschien wel in jouw winkel als je in een huis aan huis verspreide folder duidelijk je assortiment kenbaar maakt!

Huis-aan-huis bezorging

Ook tuincentra en doe-het-zelf winkels zijn populair tijdens de paasdagen, zéker als het weer al een beetje zomers wordt. Het extra lange weekend en het voorjaarszonnetje maakt dat mensen zin krijgen om de tuin of het balkon onder handen te nemen. Speel hier op in je folder met een leuke aanbod aan potten en planten en een speciale paasaanbieding voor nieuwe plantjes, bloemen of tuinmeubilair.

Wil je tips en advies over de verspreiding van folders rond Pasen? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com