6 april 2016

Folders verspreiden met Pinksteren

Folders verspreiden met Pinksteren is een goede mogelijkheid om de verkopen een boost te geven. Pinksteren betekent voor veel mensen een heerlijk lang weekend om te genieten in de tuin, op de camping of misschien zelfs al aan het strand. Het fijne gevoel van ontspanning, een extra vrije dag en het voorzichtige begin van de zomer zijn ideale onderwerpen voor folderverspreiding huis aan huis.

Folders zijn een uitstekend middel om klanten te bereiken. De NOM Folder Monitor geeft inzicht in het bereik en het effect van folders (huis-aan-huis) op de consument. Met een totaalbereik van 12,7 miljoen lezers is de huis-aan-huis folder een krachtig medium, 96% van de Nederlanders leest wel eens een folder. Ondanks de stijgende populariteit van folder apps, blijft de papieren folder echter onverminderd populair. De folder heeft een netto bereik van 11,3 miljoen mensen. Na het lezen van een papieren folder komt meer dan 80% in actie. Voor ruim de helft van de Nederlanders (53%) zou het een groot gemis zijn als er geen folders meer zouden verschijnen.

Folderverspreiding

Natuurlijk is het raadzaam om met je folder in te spelen op actualiteiten zoals de aankomende Pinksterdagen. Bedenk op welke manier jouw winkel of bedrijf hiervan kan profiteren. Kies producten of diensten die aanslaan en presenteer op een aantrekkelijke manier in je folder. Maak gebruik van fraaie kleuren en mooie afbeeldingen in je folder. Op zo’n manier valt je folder op de deurmat. Grote kans dat deze dan gelezen wordt en aanzet tot actie. Een leuke folderaanbieding versterkt dit effect.

Meer weten over folderverspreiding

Interesse in het verspreiden van een folder rond Pinksteren? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com