17 mei 2022

Folders verspreiden met Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag en het weekend erna betekent voor veel mensen een lang weekend vrij. Om die reden is het slim om folders te verspreiden in aanloop naar Hemelvaart. Met een goede folder kun je je omzet een flinke boost geven. Een lang weekend betekent dat veel mensen genieten van hun tuin, lekker samen eten of erop uit gaan. Ontspanning, zon en lachende gezichten; daarmee valt je huis-aan-huis folder zeker op in de brievenbus voor Hemelvaart.

Met folders kun je je klanten uitstekend bereiken. De NOM Folder Monitor geeft inzicht in het bereik en het effect van folders. Met een totaalbereik van ruim twaalf miljoen lezers is de huis-aan-huis folder een krachtig reclamemiddel. Zeker als je bedenkt dat 96% van de Nederlanders wel eens een folder leest. De folder heeft een netto bereik van 11,3 miljoen mensen. Na het lezen van een papieren folder komt meer dan 80% van de folder lezers in actie. Voor ruim de helft van de Nederlanders (53%) zou het een groot gemis zijn als er geen folders meer zouden verschijnen.

Folderverspreiding

Natuurlijk is het slim om met je folder aan te sluiten bij nationale evenementen of bijzondere feestdagen zoals Hemelvaart. Houd jouw klanten voor ogen en jouw assortiment en ga na wat hiervan met Hemelvaart zou kunnen aanslaan. Presenteer deze op een aantrekkelijke manier in je folder. Maak gebruik van fraaie kleuren en mooie afbeeldingen in je folder. En deel wat leuke tips om Hemelvaart en het weekend erna nog leuker te maken! Grote kans dat je folder gelezen wordt en aanzet tot actie. Overweeg ook enkele aantrekkelijke Hemelvaart folderaanbiedingen in je folder op te nemen. Daarmee wordt je folder nóg aantrekkelijker!

Meer weten over folderverspreiding

Interesse in het verspreiden van een folder voor hemelvaart? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com