29 juni 2023

Folders verspreiden? Leer van anderen!

Wil je folders verspreiden? Een goede keus! Hoe? Kijk eerst eens hoe anderen het doen. Een week je eigen brievenbus volgen, leert je heel veel. Sommige folders komen via het folder sealpakket, andere folders zijn ingevouwen in de lokale huis-aan-huiskrant en dan zijn er nog folders die los op de mat vallen. Elke vorm van verspreiding heeft zijn eigen voordelen. Wat wordt jouw keuze?

Folder sealpakket

Het sealpakket is het folderpakket dat elke week in de bus valt. Hierin vind je folders van met name de grote, bekende retailers zoals Albert Heijn, Kruidvat, Gall&Gall en Etos. Een dergelijke vorm van verspreiden is geliefd. Logisch, want de folders vallen schoon, droog en netjes op de deurmat. Sinds de introductie van het sealpakket is de bezorgkwaliteit fors verbeterd. Veel ontvangers waarderen het folder pakket. Ze besteden gemiddeld 45 minuten per week aan het lezen ervan.

Folder met de weekkrant

Bij een verspreiding in de lokale huis-aan-huiskrant wordt je folder ingestoken in de krant. Deze weekkranten worden meestal op dinsdag, woensdag of donderdag bezorgd. Vergeleken met het folderpakket gaan er minder folders mee. Hierdoor valt jouw folder iets beter op. Bovendien, veel mensen lezen de gratis huis-aan-huis krant graag, waardoor de kans groot is dat ook jouw folder wordt gelezen.

Los op de mat

Je hebt het waarschijnlijk direct door: de folder die los op de deurmat valt, valt het meeste op! Deze pak je op, bekijk je en lees je sowieso vluchtig door. Dat is bijna 100% scoren van aandacht dus.

Aan de slag met jouw folder!

De verspreidvorm die het beste bij jou en jouw product past, bestel je eenvoudig in onze webshop. In een paar stappen ben je bij de beste verspreiding voor jouw folder.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com