Folders verspreiden in 2020?

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

19 december 2019

Folders verspreiden in 2020?

Folders zijn een effectief marketingmiddel. Dat zal ook in 2020 zo zijn. Met een folder kun je jouw doelgroep uitstekend bereiken. We zetten graag wat weetjes over de folder op een rijtje.

 

Folder = marketingmiddel

Een folder trekt de aandacht op de deurmat. Met een bereik van bijna 11 miljoen lezers en een gemiddelde leestijd van circa 17 minuten per week is het duidelijk dat de papieren folder een slimme marketingtool is voor ambitieuze ondernemers.

Folder = belangrijkste informatie bron

Vergeleken met digitale folders, heeft de papieren folder sterk de voorkeur bij de lezer. Post in de brievenbus, is nog altijd de belangrijkste bron van informatie voor consumenten. Veel mensen vinden een folder vooral fijn omdat ze zélf het moment kunnen bepalen waarop ze deze lezen. Bovendien biedt een folder op een praktische manier nieuwe en herkenbare informatie over zaken die de lezer interessant vindt.

Folder = Vervolgacties

Verder pleit voor de folder dat deze niet alleen goed gelezen wordt, maar ook aanzet tot actie. Ongeveer 4 op de 5 mensen die een folder leest, komt in actie. Zo’n 62 procent van de lezers van een folder overweegt bepaalde aankopen, de helft koopt regelmatig iets uit folders, één op de vijf bezoekt de website die op de folder vermeld staat en 42 procent bezoekt de winkel. Jouw folder heeft dus wel degelijk effect!

Folders verspreiden?

Wil je in het nieuwe jaar folders gaan verspreiden? Wij praten je graag bij over de mogelijkheden en kansen! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of mail je vraag naar support@verspreiden.com.