3 januari 2020

Folders verspreiden in 2020: Ja/ja

Folders die je huis aan huis verspreid, zijn nog altijd een uitstekende marketingkanaal. Bijna 95% van alle Nederlanders leest weleens een reclamefolder en 8 op de 10 komt in actie na het lezen van een folder. Desondanks willen sommige gemeenten de verspreiding van folders aan banden leggen door alleen nog folders te laten bezorgen bij mensen die aangeven dat ze die ook daadwerkelijk willen ontvangen.

 

Zo hebben Utrecht, Tilburg en Haarlem op 1 januari de JA-sticker ingevoerd. Hier is gelijktijdig de JA-campagne van start gegaan. Hiervoor zijn JA-stickers verspreid. Ook zijn er vanuit de campagne displays met stickers en een toolkit voor winkeliers beschikbaar. Bestel ze via www.japlakken.nu. Rotterdam sluit per 1 april aan bij deze gemeenten.

Groot vertrouwen in folders

Ondanks de toename van online reclame, is het vertrouwen in traditionele verspreiding nog steeds groot. Jaarlijks worden ruim 12 miljard folders huis-aan-huis verspreid in Nederland. Heel veel consumenten besteden wekelijks een 45 minuten aan het doornemen van flyers en folders. In veel gezinnen wordt op deze manier gekeken welke aanbiedingen er zijn die week. De huis-aan-huis verspreiding van flyers en folders vinden ze dan ook positief. Op basis van de aanbiedingen bezoeken veel consumenten de winkel, rond de 95% van de ontvangers bezoekt een winkel naar aanleiding van een reclamefolder of flyer.

Zullen we je bijpraten?

De ontwikkelingen op het gebied van folders staan niet stil. Graag praten we je bij. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com