8 januari 2018

Folders versieren met Valentijnsdag

Wil je nog voor Valentijnsdag folders versieren, dan is het nu het moment om aan de slag te gaan. Folders scoren altijd! Een romantisch diner voor twee, een mooi boeket rozen, een leuke wenskaart, een weekendje weg of een sieraard. Er zijn tal van producten en diensten te bedenken die met Valentijnsdag worden gewaardeerd.

De NOM Foldermonitor 2017 laat zien dat folders aanzetten tot actie. Oók de folders die je speciaal voor Valentijnsdag ontwerpt en verspreidt! Ruim driekwart van de lezers leest folders voor de speciale aanbiedingen. En bijna de helft van de lezers koopt regelmatig een product uit de folder. Heb je een goede Valentijnsdag aanbieding? Dan zullen daar heel veel cupido’s geïnteresseerd in zijn!

Kies voor roze en rood in je Valentijnsdag folder

Natuurlijk moet je Valentijnsdag folder eruit springen. Kies voor rood en roze als belangrijkste kleuren. Dat zijn nu eenmaal de kleuren die mensen associëren met liefde en houden van. Kies dus verder voor aansprekende foto’s met stralend lachende en verliefde mensen, overtuigende teksten en natuurlijk een goede Valentijnsdag-aanbieding. Zo wordt scoren met Valentijnsdag heel gemakkelijk!

Folders verspreiden

Wil je meer informatie over verspreiding van folders voor Valentijnsdag? We nemen graag de tijd om je daar alles over te vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com