24 juli 2017

Folders vergelijken met advertenties

Het huis aan huis verspreiden van folders is al jaren dé manier om snel en effectief met jouw doelgroep te communiceren. Natuurlijk, folders brengen kosten met zich mee. Eigenlijk zoals bij iedere reclamecampagne. Maar marketing is een slimme investering in de toekomst van je bedrijf. Het helpt je om nieuwe klanten te bereiken, te overtuigen van de meerwaarde van jouw bedrijf en ze aan je te binden.

Als je meer traffic naar je winkel, restaurant of bedrijf wenst en een hogere omzet wilt realiseren,  dan leidt een huis-aan-huis folder tot een aantoonbaar hoge respons. De totale kosten van het verspreiden van folders zijn hoger dan bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie in een huis-aan-huis krant. Echter, in een dergelijke krant staat je advertentie tussen tientallen zo niet honderden andere advertenties. Sommige nota bene van bedrijven die hetzelfde product of dienst aanbieden als jij.

Folders leiden tot betere prestaties
Het verspreiden van folders resulteert in betere prestaties. Reclamefolders kennen geen gebonden leesmoment. Consumenten kunnen zelf bepalen wanneer en welke reclameboodschappen zij willen oppakken. Dat is een van de voornaamste redenen waarom een folder bij de ontvangers zo populair is. Folders worden gelezen om op de hoogte te zijn van aanbiedingen, maar folders bieden ook ontspanning en inspiratie.

Folders onthouden
Neem zelf de proef eens op de som. Laat een bekende de krant doorbladeren en na afloop 5 advertenties opnoemen die hij heeft gezien. Herhaal dit met een krant waarbij een aantal folders gevouwen zijn en vraag na een kort leesmoment welke folders erbij gevoegd zijn. Je zult zien dat de meesten wel onthouden welke folders er bij de krant gevoegd zaten, terwijl het noemen van 5 advertenties een stuk lastiger blijkt.

Meer weten over folders?
Interesse in het verspreiden van een folders? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com