14 september 2016

Folders van ieder soort winkel

Wie het wekelijkse folderpakket in de brievenbus bekijkt, ziet dat het soort folders hierin sterk uiteenloopt. Naast folders van supermarkten, zijn er folders van drogisterijen, meubel- beddenspeciaalzaken, fietswinkels en fitnesscentra. Hieruit blijkt dat het huis aan huis bezorgen van folders voor tal van winkels en bedrijven een belangrijke marketingtool is.

De folder is hét medium met het grootste bereik. Reclame in de brievenbus werkt dus. Keer op keer wijzen onderzoeken uit dat folders goed en vaak gelezen worden. En niet alleen dat, folders in de brievenbus zetten ook daadwerkelijk aan om tot actie over te gaan. Maar liefst 46% van de ontvangers van huis aan huis reclame koopt regelmatig een product uit de folder. Met andere woorden, mensen die je folder lezen, komen ook daadwerkelijk naar je winkel. Sterker, in veel gevallen bepaalt de folder wat er op het boodschappenlijstje komt te staan.

Aanbiedingen

Hoewel de digitale folder terrein wint, blijkt uit de NOM Folder Monitor 2016 dat Nederlanders ook in 2016 de papieren folder blijven waarderen. Deze wordt door 83% van de Nederlanders gelezen, terwijl het netto-bereik van de digitale folder nog maar 26%. Voor veel mensen zijn aanbiedingen en kortingsacties de belangrijkste reden de folders van de deurmat te pakken. Verder leest bijna de helft van de ontvangers de folder voor ontspanning en vermaak. Circa één derde van de ontvangers van de folder bladert de folder door voor inspiratie. Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het verspreiden van je eigen folder.

Ook folders verspreiden?

Wil je zelf ook een start maken met huis aan huis verspreiding van folders. We helpen je graag op weg. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com