Folders vallen in de smaak

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

24 oktober 2019

Folders vallen in de smaak

Folders zijn als marketingmiddel bijzonder effectief. Ga maar na: wekelijks worden ruim tien miljoen folders verspreid! De NOM Folder Monitor toont dat de folder een slimme manier is om jouw doelgroep te bereiken. We geven je graag enkele argumenten om ook te kiezen voor een folder.


De folder trekt aandacht

Een folder op de deurmat trekt de aandacht. Folders bereiken gemiddeld bijna 11 miljoen lezers. En zij besteden gemiddeld 17 minuten per week aan het lezen van folders. Dat lukt je niet met een e-mailcampagne.

De folder is een informatiebron

Wil je in jouw marketingcampagne optimaal gebruikmaken van de kracht van aandacht, dan is de deurmat de beste keuze. Post die op de deurmat valt is de belangrijkste bron van informatie voor consumenten. De meeste Nederlanders kiezen voor een folder omdat ze dan zelf het moment kunnen bepalen waarop ze deze gaan lezen.

De folder zet aan tot actie

Wie een folder gelezen heeft, komt in actie. Uit het NOM Folder Onderzoek blijkt dat 80 procent van de lezers van jouw folder in actie komt. Ruim de helft (62%) overweegt bepaalde aankopen, de helft koopt regelmatig iets uit folders, 20% bezoekt de website die op de folder staat en 42 procent bezoekt de winkel. Slechts 14 procent geeft aan dat folders geen invloed hebben op hun koopgedrag. Conclusie: alle percentages van vervolgacties liggen veel hoger bij papieren folders dan bij digitale folders.

Ook een folder?

Wil je ook een folder maken en/of verspreiden? Wij helpen je graag! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.