14 september 2017

Folders met pepernoten en meer

In de winkels worden de rekken met pepernoten en speculaas volop gevuld. Nog even en de grote speelgoed folder valt op de deurmat. Het wordt tijd om na te denken voor je Sinterklaas folders. Folders verspreiden in aanloop naar Sinterklaasavond is dé manier om meer klanten en meer omzet te realiseren. Folders worden altijd al met veel plezier gelezen. Met Sinterklaas in aantocht neemt dat plezier alleen maar toe.

Uit onderzoek uitgevoerd door GfK in 2016 blijkt dat 64% van de Nederlanders cadeaus koopt voor Sint (of Kerst). De Sint is daarbij iets populairder dan de Kerstman; 71% geeft aan cadeaus voor Sinterklaas te kopen, 67% van de cadeaukopers zegt cadeaus voor onder de kerstboom te kopen. Vooral onder de groep 30-39 jarigen is het kopen van cadeaus tijdens de feestdagen populair. Bijna 80% van deze groep koopt cadeaus voor Sint of Kerst. De ervaring leert dat de verkopen in de maand november een goede indicatie vormen voor de cadeaus die op de verlanglijstjes tijdens de feestdagen komen te staan.

Folders wérken

Een goede Sinterklaas folder en een goed verspreidingsplan zorgen voor een omzetboost. De huis-aan-huis verspreiding van een folder voor Sinterklaas is daarvoor een goed instrument, dat veel klanten naar je winkel en/of webshop trekt. Kinderen maar ook hun ouders en opa’s en oma’s gebruiken de folder om tot de beste ideeën voor sinterklaascadeautjes te komen.

Folders verspreiden?

Wil je folders verspreiden rondom Sinterklaas? Wij vertellen je daar graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com