14 augustus 2017

Folders om je product te promoten

Folders drukken en verspreiden is dé manier om jezelf en je bedrijf aan de buitenwereld te laten zien. Een nieuw product of nieuwe dienst kun je op deze manier onder de aandacht brengen. Je kunt bijvoorbeeld reclame maken voor een nieuwe schoonheidsbehandeling in je salon of voor een nieuwe lijn auto’s in de showroom. De mogelijkheden zijn legio, net zoals het soort folder dat hiervoor gedrukt en verspreid kan worden.

Als je met je folder reclame wil maken voor je reisbureau, dan zijn foto’s natuurlijk erg belangrijk. Mensen worden geprikkeld door aantrekkelijke beelden. Een mooie omgeving, een gezellige slaapkamer of een foto van een zonnige of besneeuwde fraaie plek worden sneller onthouden dan alleen maar tekst. Dat geldt voor vakantiebestemming, maar natuurlijk voor heel veel meer. Sieraden, auto’s, meubelen, noem maar op. Toch is de tekst in je folder ook belangrijk. Mensen willen graag informatie, liefst beknopt maar toch duidelijk. Deze overwegingen spelen een rol zodra je besluit een folder te drukken en verspreiden. Kies je full colour, zwart wit, glanzend of mat. Ook het formaat speelt een rol. Moet het een handzame folder zijn of mag het een wat duurder bewaar exemplaar worden?

Folders drukken en verspreiden

Als je eenmaal weet welk formaat en type folder je gaat maken en als ook de indeling en inhoud van de folder bekend is, komt de volgende vraag. Namelijk is welke oplage wil je de folder gedrukt en verspreid hebben? Meestal geldt hierbij: hoe groter de oplage, hoe voordeliger de folder per stuk. Toch hoeven er niet altijd duizenden folders te worden besteld. Ook kleinere oplagen zijn mogelijk. Natuurlijk heeft dit te maken met het gebied dat je bedient. Ben je landelijk actief, regionaal of lokaal. Laat je goed adviseren zodat je de meest optimale keuze maakt ten aanzien van aantal folders en verspreidingsgebied.

Meer weten over folders drukken

Wil je meer weten over de mogelijkheden om folders te drukken en verspreiden? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com