16 augustus 2018

Folders oktober Woonmaand

Oktober is de woonmaand bij uitstek. Verkoop je meubels, verf of woondecoratie, dan is een folder in deze tijd van het jaar nog niet zo gek. In de herfst zoeken het comfort en de warmte op van ons eigen huis. Dat begint met goed oriënteren en inspiratie opdoen. De folder is daarvoor een goed en beproefd middel!

Als de zomer ten einde loopt en de dagen korter worden, krijgen mensen weer oog voor hun interieur. Met een folder bied je inspiratie en presenteer je de woontrends voor komend najaar.

Folders doen het!

Maar liefst 13 miljoen Nederlanders lezen wel eens reclamefolders. Daarmee is de folder dus bijzonder populair (bron: NOM Folder Monitor 2017). Onderzoek wijst uit dat met 41% de folder het belangrijkste medium is voor hulp bij aankoopbeslissingen. Bij 43% van de huishoudens bepalen folders het boodschappenlijstje; de helft van alle folderlezers koopt regelmatig een product uit een folder. Folderverspreiding isdé manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

Ontspanning en inspiratie

Aanbiedingen belangrijkste reden om folder te bekijken, maar ook veel ter ontspanning en inspiratie. Dat laatste is belangrijk. Met een goede folder houd je hiermee rekening. Zorg voor aantrekkelijk beeldmateriaal, geef inzicht trends en inkijkje in interieurs. Zo bied je folder méér dan alleen een droge opsomming van producten en prijzen. Met de juiste inhoud wordt je folder een soort bewaarexemplaar. Iets dat de lezer meeneemt naar de winkel om te kunnen aanwijzen: dit wil ik hebben.

Folder maken

Wil je een folder maken voor de komende Woonmaand? Wij helpen je graag! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com