18 september 2017

Folders voor het nieuwe woonseizoen

Met folders kondig je het nieuwe woonseizoen aan. Immers, oktober is dé woonmaand. En daarmee een uitgelezen moment om met folders klanten naar je meubelzaak te trekken. Met folders laat je letterlijk zien wat je in huis hebt; de nieuwste woontrends en de nieuwste woonkleuren.

Met een fraai vormgegeven folder informeer je potentiële klanten over jouw meubel collectie. Sfeervol drukwerk zorgt voor een optimaal contact- en belevingsmoment. Wees creatief en kies bijvoorbeeld voor een bijzonder formaat, verrassende vormgeving, extra kleur, mooi papier of een glossy afwerking. Zorg ervoor dat je folder perfect aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf. En natuurlijk niet alleen qua vormgeving, maar ook als het gaat om tekst.

Verspreiden folders

Zodra je folder is gedrukt, moet deze verspreid worden. Het is daarbij belangrijk een optimale afweging te maken tussen verspreidingsmethode en verspreidingsniveau. Kies je voor verspreiding in het sealpakket bijvoorbeeld, of wil je je folder liever zien als insteek bij de lokale weekkrant? Kies je voor huis aan huis verspreiding in jouw stad, regio of zelfs landelijk? Of is direct mail voor jouw folder de beste optie? Iedere keuze brengt andere kosten en een ander rendement met zich mee. Kies om die reden voor een professionele partner om de folders te drukken en verspreiden. Zo realiseer je in de woonmaand een optimaal rendement met de verspreiding van jouw folders.

Folders verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw folders te verspreiden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com