16 augustus 2017

Folders met kerstpakketten

Folders voor kerstpakketten? Logisch dat je wellicht even vreemd opkijkt, maar de verkoop en productie start veelal na de zomer. Tijd dus om aan de slag te gaan met je folders, zodat je rond de Kerstdagen goede zaken doet.

Folders met kerstpakketten hebben een luxe, warme uitstraling. Ieder pakket wordt kleurrijk en uitgebreid gepresenteerd in de folder. De gebruikte papiersoort in de folder is van hoge kwaliteit en vaak glanzend. Het is een folder die bewaard wordt. Een folder waarin gekeken wordt, door de medewerkers van personeelszaken en/of door de directie. Alleen het bladeren in de folder roept al een fijne kerstsfeer op en onderstreept de behoefte om ook dit jaar ‘aan kerstpakketten te doen’.

Actueel adressenbestand

Folders met kerstpakketten worden vaak via direct mail verstuurd aan bestaande en potentiële relaties. Een actuele database met de juiste klantgegevens en contactpersoon is daarvoor noodzakelijk. Niets zo vervelend als een folder die op het verkeerde bureau belandt. Of nog erger: een folder die niet bezorgd wordt. Het is dus nu tijd om niet alleen te starten met de productie van de kerstpakketten folder maar ook met het bijwerken en actualiseren van het adressenbestand om de folder te versturen.

Folder met actie

Een direct mail met daarin een aantrekkelijke aanbieding versterkt het succes van je folder. Bedenk goed wat voor jouw doelgroep verleidelijk is. Dat kan een extra korting zijn maar ook een mooi kerstgeschenk. Om de drukte een beetje te spreiden kun je deze actie al in september of oktober plannen, zodat je de piekmaanden november en december enigszins ontlast.

Aan de slag met folders voor kerstpakketten?

Wil je folders voor kerstpakketten gaan drukken en verspreiden of versturen als direct mail? Dat regelen we graag voor je. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com