21 november 2019

Folders met de juiste tekst

Mooie folders met goede en eerlijke teksten wekken vertrouwen. Welke boodschap wil jij verspreiden? De tekst voor een folder is anders dan de tekst die je bijvoorbeeld gebruikt op je website. In de folder gaat het uitsluitend over de dienst of het product en over het bedrijf dat de folder verspreid. Realiseer je daarbij dat een folder vaak maar één keer gelezen wordt. De tekst moet dus direct pakkend zijn.

Je kunt een folder gebruiken voor een uitgebreide beschrijving van jouw product(en) of de dienst(en). Duidelijke afbeeldingen maken de folder extra aantrekkelijk. Handig is om de voordelen op te sommen in een rijtje van maximaal zes. Houd de tekst kort en duidelijk, verwijs eventueel voor meer bijzonderheden naar jouw website.

Folderstructuur

Met een goede structuur hoeft de lezer niet te zoeken; alles is direct duidelijk met korte onderschriften onder de afbeeldingen en kopjes boven korte alinea’s. Prop de folder niet vol. Met andere woorden: maak goed gebruik van witruimte. Orden de informatie op een logische manier en verwijs waar nodig en mogelijk naar jouw website of nodig belangstellenden uit voor een bezoek aan jouw bedrijf.

Call to action

In de folder staat duidelijk waar mensen meer informatie kunnen vinden en natuurlijk waar en hoe ze jouw product of dienst kunnen aanschaffen. Vermeld dus minimaal de bedrijfsnaam, het adres, telefoonnummer en de website. De juiste en volledige contactgegevens scheppen vertrouwen. Vergeet niet een ‘call to action’ toe te voegen. Voorbeelden daarvan zijn: : ‘Bestel nu om te kunnen profiteren van…’, ‘Schrijf nu in om te ervaren…’ of ‘Profiteer nu van onze voordeelweek…’

Meer weten?

Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com