17 november 2020

Folders maken je lokaal beroemd

Folders verspreiden kan heel lokaal. Je hoeft geen landelijke supermarkt of drogisterijketen te zijn om te profiteren van de kracht van de brievenbus. Je kunt jouw folder huis-aan-huis laten verspreiden in de brievenbussen van jouw voorkeur. Zo breng je, heel gericht, jouw bedrijf onder de aandacht van de potentiële klanten in een bepaalde wijk, stad of dorp. Zo blijf je in contact met je doelgroep.

Folders huis aan huis verspreiden is een doeltreffende manier om meer naamsbekendheid te verkrijgen voor je bedrijf of om je producten of diensten te promoten. Want hoewel winkelen op internet populair is, vinden veel mensen een papieren folder nog steeds erg prettig.  Zeker als ze direct zien dat dit van een lokale aanbieder is, bijvoorbeeld door jouw logo, jouw foto of een foto van de winkel te gebruiken. Dat wordt herkend en zet aan om direct verder te lezen!

Wek interesse en vertrouwen

Je kunt de folder nóg persoonlijk maker (en daarmee de attentiewaarde verhogen) door herkenbare beelden te gebruiken, bij voorkeur uit het persoonlijke leven van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan een plaatje van het marktplein in het dorp, de plaatselijke sportkantine of een foto van een streekfeest, zoals carnaval, een muziekfestival, zomerfeest of jaarmarkt. Visuele herkenning wekt namelijk interesse en vertrouwen.

Wil je lokaal beroemd worden met jouw aanbod?

Wij begeleiden je graag met het beste drukwerk en verspreidingsmogelijkheden die bij jouw bedrijf passen. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com