27 maart 2017

Folders lezen uit het sealpakket

Folders kunnen op verschillende manieren huis aan huis verspreid worden. Het sealpakket is het folderpakket dat aan het begin van iedere week in de bus valt. Hierin zitten folders van grote retailers zoals Kruidvat, MediaMarkt, Gall&Gall en Etos.

Het sealpakket is populair. De folders vallen samen, schoon, droog en netjes in de brievenbus. Dat is belangrijk. Want een verfrommelde, natte of gescheurde folder gaat over het algemeen direct de oud papier bak in. Het folie is milieuvriendelijk. Deze folderpakketten zijn bovendien voorzien van een unieke code waardoor elk pakket traceerbaar is. Zo kunnen onvolkomenheden in de bezorging snel opgespoord en hersteld worden. Sinds de invoering van het sealpakket is de bezorgkwaliteit fors verbeterd.

Folders en aanbiedingen

Het seal folderpakket wordt gewaardeerd. Zowel door retailers als onder de consumenten. Voor veel mensen is het lezen van het wekelijkse sealpakket pure ontspanning. Dat folders nog steeds met veel plezier gelezen worden, blijkt keer op keer uit verschillende onderzoeken. Weet je bijvoorbeeld dat mensen gemiddeld zo’n 17 minuten besteden aan het lezen van folders? Veel mensen zijn daarin op zoek naar speciale aanbiedingen.

Folders populair

Huis aan huis bezorgd reclamedrukwerk is een schot in de roos. Je folder wordt gezien én gelezen. Het sealpakket is een ideale manier om op de deurmat te vallen. Maar er zijn meer manieren om je folders te laten bezorgen. Daarbij geldt steeds de afweging tussen de kosten en de attentiewaarde. Voor het vinden van een optimale keuze, adviseren we je graag.

Meer weten?

Wil je meer weten over het verspreiden van flyers? Wij vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com