1 november 2017

Folders lezen is onze tip voor Sinterklaas

Folders lezen is een goede tip voor Sinterklaas. Hoe anders komt hij op cadeau ideeën en inspiratie voor surprises? Hij zal niet de enige zijn die de folders hiervoor gebruikt. Uit de NOM Folder Monitor 2017 blijkt dat inspiratie en cadeau ideeën belangrijke drijfveren zijn om een folder te lezen.

Uit het onderzoek blijkt dat 95% van de Nederlanders (13 miljoen) reclamefolders lezen. Nederlanders lezen de folders niet alleen, ze willen ze ook echt graag ontvangen. Ruim de helft geeft aan de folders te missen als deze niet meer zouden verschijnen. Gemiddeld besteden mensen 17 minuten per week aan het lezen van papieren folders en 13 minuten aan het lezen van digitale folders.

Effect van folders

Het op de hoogte zijn van aanbiedingen en het bepalen waar te kopen zijn vaak genoemde redenen om folders te bekijken. Opvallend is dat het opdoen van inspiratie en cadeau-ideeën steeds belangrijker wordt gevonden. Het onderzoek toont ook een opmerkelijk verschil: de papieren folder wordt in hoge mate ter ontspanning gelezen. De onderzoeksresultaten laten zien dat met 41% de folder het belangrijkste medium is voor hulp bij aankoopbeslissingen. Bij 43% van de huishoudens  bepalen folders het boodschappenlijstje, de helft van alle folderlezers koopt regelmatig een product uit een folder. De folder is daarmee een krachtig (communicatie)middel dat aanzet tot actie.

Sinterklaas folder

Wie voor de komende Sinterklaas periode wil profiteren van de populariteit van folders speelt hier dus slim op in. Zorg voor een aantrekkelijke uitstraling van je folder. En combineer een aantal aantrekkelijke Sinterklaasaanbiedingen met originele cadeau-ideeën. Inspireer verder met knutselideeën, schoencadeautjes en tips voor een ouderwets gezellige pakjesavond.

Meer weten over folders?

Wil je Sinterklaas verrassen met een aantrekkelijke folder? Neem dan nu contact op met Verspreiden.com. We weten alles van het maken en verspreiden van folders. Je kunt ons bereiken via telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com