7 februari 2018

Folders met lekker eten

Folders doen het goed om je smakelijke diners, heerlijke lunches en verse broodjes aan de man te brengen. Ga maar na, een folder valt bij iedereen op de deurmat en jong en oud heeft wel eens zin in iets lekkers. Wel handig dat ze dan aan jou denken!

Met een folder maak je duidelijk waarmee jij je gasten verwent. Dat kan een klassieke tournedos zijn en andere mooie gerechten op je menukaart, maar ook een vers gebakken zak patat, lekkere kebab of een heerlijke pizza. Heb je een afhaalrestaurant of bezorg je aan huis? Zorg dan voor een duidelijk overzicht van je gerechten. Maak een bewaarexemplaar van je folder en adviseer deze bij de hand te houden. Voelen mensen lekkere trek opkomen, dan hoeven ze jouw kaart er maar bij te pakken en ze kunnen bestellen!

Aantrekkelijke aanbieding

Is jouw pizzeria, kebabzaak, snackbar of restaurant nieuw of verbouwd? Laat het weten met een folder met een extra aantrekkelijke aanbieding. Wat te denken van een extra topping op je pizza of gratis fritessaus bij een portie frites. Aanbiedingen worden volop gewaardeerd. Sterker nog, dat is één van de reden waarom mensen folders lezen. Profiteer daarvan en maak een mooie openingsaanbieding!

Meer weten?

Wij houden van lekker eten en weten alles van folders. Wil je meer weten over ons werk? Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com