7 maart 2018

Folders, laat de lente maar komen!

Goede folders haken slim in op de tijd van het jaar. Is je folder nog niet gereed, ga dan snel aan de slag. Het voorjaar is een fantastische periode mensen te prikkelen met jouw folder. Nieuwe kleding, nieuwe woonaccessoires, artikelen voor tuin en terras. Voor iedere branche en iedere sector is een folder de moeite van het verspreiden waard.

Het maken van een folder hoeft niet lang te duren. Snel beslissen dus, als je vandaag nog wil inspelen op de actualiteit van het seizoen. Een voorjaarsfolder heeft natuurlijk al in zich om mensen vrolijk en blij te stemmen. We maken ons immers op voor zon en buitenleven. Pas hier je teksten, je beeldmateriaal en de voorjaarsaanbiedingen op aan.

Groot bereik

Folders hebben een groot bereik. Folders vallen bij zo’n 6 miljoen huishoudens op de deurmat. De huishoudens die niet bereikt worden hebben een nee-nee of nee-ja sticker. Dit is zo’n 20-25% van de huishoudens in Nederland. Mensen vinden het leuk om in folders te bladeren en te zoeken naar leuke producten, aantrekkelijke voorjaarsaanbiedingen en nieuwe tips en ideeën. Met een folder kom je met jouw bedrijf op een laagdrempelige manier letterlijk bij je (potentiële) klanten thuis binnen. Huis-aan-huis is, in tegenstelling tot andere media, absoluut niet vluchtig. Mensen nemen er de tijd voor en jij als adverteerder krijgt daarmee de kans om écht in de wereld van de klant te stappen.

Meer weten over folders?

Folders maken en verspreiden, doen we dagelijks. Graag vertellen we je hoe! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com