9 oktober 2018

Folders krijgen weer herfst-look

De folders die deze weken op de deurmat vallen hebben onmiskenbaar de herfst als thema. Nieuwe herfstmode, lekkere wijnen, leuke woonaccessoires en tal van lekkere recepten. Folders nodigen je op tal van manieren uit om gezellig samen van de herfst te genieten.

Het is duidelijk dat alle verspreiders van folders inspelen op onze hang naar huiselijke warmte en gezelligheid. Een goede keuze, want wil je gelezen worden dan moet je aansluiten bij je doelgroep.

Wat is je boodschap?

Voor een succesvolle folder campagne zijn een aantal zaken belangrijk. Zo is het belangrijk te weten wat je doelstelling is, wie je doelgroep is en hoe je die wilt gaan bereiken. Ook is het belangrijk om goed na te denken over de boodschap in je folder. Voor de herfst-folders kan het zijn dat jij alles in huis hebt om de herfst sfeervol en gezellig te maken. Of misschien is de boodschap in jouw folder dat je voor de nieuwste najaarsmode bij jou aan het juiste adres bent.

Vormgeven folder

Als je de boodschap in je folder helder op je vizier hebt, kun je vervolgens gaan bepalen hoe je de actie gaat formuleren. Daarbij zijn zaken als kleurgebruik, lettertype, teksten en afbeeldingen bepalend voor het succes van je folder. Wie goed naar de folders van deze herfst kijkt, ziet om die reden veel groen, oranje en bruin. Kleuren die aansluiten bij het sentiment van de lezer en daarom direct zo in het oog springen.

Meer weten over folders?

Verspreiden.com kan jouw folders vormgeven en verspreiden. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com