Folders klaar voor het feest der zotten?

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

4 februari 2020

Folders klaar voor het feest der zotten?

Onder de rivieren worden binnenkort de praalwagens weer van stal gehaald en de verkleeddoos opengezet: het is carnaval! Wie wil profiteren van het feest der zotten zorgt dat zijn folders of flyers klaar liggen.

Ieder feest heeft zijn eigen uitstraling. Dat geldt natuurlijk ook voor carnaval. Vrolijke kleuren, confetti, serpentines en lachende gezichten maken direct duidelijk dat jouw folder en flyer aansluit bij carnaval. Wie wil inspelen op het feest der zotten doet er goed aan om creatief na te denken. Van schmink tot verkleedkleren en van vitaminedrankjes tot taxidiensten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een carnavaleske draai aan geven.

Flyers of folders voor carnaval?

Voor de verspreiding van je flyers of folders voor carnaval zijn meerdere mogelijkheden. Je kunt de folder bijvoorbeeld verspreiden via het wekelijkse folderpakket. Of laat de folder huis aan huis verspreiden in het gebied waar jouw klanten wonen.Wil je tips en advies over het maken en verspreiden van flyers en folders voor carnaval? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.