Folders in de zomer? Plan nu!

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

29 maart 2019

Folders in de zomer? Plan nu!

Folders in de zomer, kun je nu al inplannen. Denk na over de inhoud, verzamel mooie foto’s en bedenk verschillende thema’s. Wat is jouw reden om deze zomer folders te verzenden? Zwembad, restaurant of een toeristische attractie; met een folder scoor je publiek!

Nederland is het folderland bij uitstek. We houden nu eenmaal van folders. Met de publicatie van de NOM Folder Monitor 2018 wordt het belang van de folder opnieuw bevestigd: 95% van de Nederlanders van 13 jaar of ouder heeft in de afgelopen 12 maanden minimaal één folder gelezen. Tel uit je winst.

Folders met koopjes

De supermarkten bereiken de meeste mensen (74%), gevolgd door folders van warenhuizen (63%) en folders van aanbieders van persoonlijke verzorging (55%). Vraag je je af of het succes van deze folders ook daadwerkelijk iets oplevert? Dan kunnen we je geruststellen want het antwoord is zondermeer: ja! Slechts 14% geeft aan dat het lezen van de folders géén invloed op het (aankoop)gedrag heeft. De helft van de respondenten meent zelfs regelmatig producten uit folders te kopen. Ze gebruiken de folder voornamelijk om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en vinden ze dan ook overwegend informatief en handig. Het is dan ook niet gek dat maar liefst 81% naar aanleiding van een folder in actie komt en dat folders voor 43% van de Nederlanders mede het boodschappenlijstje bepalen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om folders te verspreiden? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.