18 december 2017

Folders met goede voornemens

Folders worden volop gelezen. En zeker als de boodschap de lezer aanspreekt. Het nieuwe jaar beginnen vele met goede voornemens. We kennen ze wel: stoppen met roken, meer sporten en minder eten. Vaak zijn goede producten en of diensten nodig om deze goede voornemens vorm te geven. Een ideaal moment dus om met jouw folder te laten zien wat jij hierbij kunt betekenen!

Het op de hoogte zijn van aanbiedingen en het bepalen waar te kopen zijn vaak genoemde redenen om folders te bekijken. Opvallend is dat het opdoen van inspiratie en cadeau ideeën steeds belangrijker wordt gevonden. De NOM Foldermonitor 2017 toont ook aan dat folders in hoge mate ter ontspanning worden gelezen: folders zijn leuk. Onderzoeksresultaten laten verder zien dat met 41% de folder het belangrijkste medium is voor hulp bij aankoopbeslissingen. Bij 43% van de huishoudens bepalen folders het boodschappenlijstje, de helft van alle folderlezers koopt regelmatig een product uit een folder. De folder is daarmee een krachtig (communicatie)middel dat aanzet tot actie.

Goede zaken doen

Van deze sterke punten profiteer je optimaal met een boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon. Selecteer je doelgroep, je boodschap en verspreidingsgebied dus slim. Heeft je sportschool groepslessen voor ouderen? Laat dit dan weten in die wijken waar veel ouderen wonen. En heb je een afslankstudio? Richt je dan op dames in de omgeving. Ook drogisterijen die producten hebben de behoefte aan nicotine of zoetigheid te beperken kunnen met folders goede zaken doen!

Meer weten over folders?

Wil je aan het begin van het nieuwe jaar folders verspreiden? Dat regelen we graag voor je. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com