15 februari 2019

Folders? Geef je klant het woord!

Je kent het moderne gezegde wel: wij van wc eend adviseren wc eend. Daarmee wordt gewezen op ongeloofwaardigheid van je verhaal, als je jezelf of je product de hemel in prijst. Om die reden kunnen testimonials in je folder, van waarde zijn. Testimonials zijn citaten van tevreden en enthousiaste klanten. Een testimonial wordt geloofwaardiger naarmate je meer informatie over de betreffende tevreden klant vermeldt.

 

Dat wat anderen over je zeggen heeft vaak veel meer ‘bewijskracht’ dan alles wat jij over jezelf kunt zeggen. Probeer dus altijd te werken met testimonials van klanten die bereid zijn met hun volledige naam vermeld te worden of, nog beter, met foto! Maar gebruik nooit een zelf verzonnen testimonial. Vroeg of laat val je daarmee door de mand en ben je je geloofwaardigheid voor lange tijd kwijt.

Schrijf een sterke testimonial

Wil je een sterke testimonial in je folder? Let er dan op dat de testimonial zeker deze informatie bevat:

  1. Hoe de situatie was voor jouw klant voordat hij besloot gebruik te maken van jouw diensten? Wat was het probleem?
  2. Wat jouw dienstverlening de klant gebracht? Wat is het resultaat voor hem? Hoe voelt de klant zich nu? Hoe concreter je dit kunt beschrijven in je folder, hoe beter het is!
  3. De naam van de klant.
  4. Woonplaats.
  5. Graag een foto van de klant.

Het lastige van het opnemen van testimonials in je folder is dat je er altijd om moet vragen. Misschien ervaar je een drempel, maar ons advies is: doe het toch! Onze ervaring is dat veel klanten er begrip voor hebben dat jij andere mensen wil enthousiasmeren voor je bedrijf. Zeker als jij hen goed hebt geholpen, zijn ze graag bereid om iets terug te doen.

Folder met testimonial

Folders met een of meerdere testimonials zijn overtuigend. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com