1 oktober 2020

Folders en flyers voor Dierendag

Dierendag is voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenasiels, kinderboerderijen en dierentuinen een bijzondere dag. Het is een dag die je niet zomaar voorbij kunt laten gaan. Een folder of flyer is het uitgelezen medium om dierenliefhebbers te informeren over je winkel, de artikelen, eventuele aanbiedingen en speciale activiteiten die er zijn.

Flyer voor Dierendag

Het is slim om kort voor Dierendag jouw folder of flyer te versturen. Een flyer voor Dierendag is een goede keuze als je bijvoorbeeld als asiel, kinderboerderij of dierentuin een speciaal evenement wilt aankondigen. Dit is een korte duidelijke boodschap en daardoor prima voor een flyer.

Folder voor Dierendag

Heb je een winkel of tuincentrum dan kun je met een folder wat groter uitpakken. Hierin kun je je assortiment presenteren en eventuele aanbiedingen op een rijtje zetten. Honden- en kattenbezitters en andere ‘dierenbaasjes’ verwennen hun dieren nu eenmaal graag op deze bijzondere dag. Speel hier met je folder op in. Kies voor aansprekend beeldmateriaal, overtuig met goede producten en verleid met enkele aantrekkelijke aanbiedingen. En overweeg een speciale actie. Nodig bijvoorbeeld een voedingsdeskundige uit om over dierenvoeding te praten of een dierenarts die tips geeft voor de juiste verzorging. Natuurlijk kondig je dit ruim van te voren aan in je folder. Reken maar dat dierenliefhebbers jouw dierenwinkel weten te vinden.

Folders of flyers verspreiden?

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders en flyers voor Dierendag? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of mail je vraag naar support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com